MAKE
APPOINTMENT

ABOUT
RUSSEL

OUR PIECES
OF ART

OVER THE LAB

Welkom bij The Lab, de salon waar schoonheid tot kunst verheven is. Bezoek onze salon op onze locatie in Den Haag en verwen jezelf met een behandeling. Bij ons bent u in goede, award-winning, handen. Geniet van alles wat onze professionals bij The Lab te bieden hebben. Ga lekker zitten en geniet!

the-lab-hair-den-haag
the-lab-hair-russell

ONS TEAM

Haarknippen

Russell heeft door zijn vele jaren training en werk veel ervaring verkregen waardoor hij een expert is in het knippen van haar. Ook zijn team is uitermate goed opgeleid waardoor u altijd in goede handen bent. Ook volgt het team regelmatig nieuwe trainingen om up to date te blijven met de nieuwste technieken en trends.

Haarkleuren

Wij werken met de beste haarkleuring specialisten. Iedere specialist heeft veel kennis en kunde in het kleuren van haar. Ook wordt er uitsluitend gewerkt met de producten die het beste resultaat geven.

Haar stijlen

Met uitsluitend de beste producten en technieken brengen wij uw haar perfect in model. Ook voor een feestelijke gelegenheid kunt u bij ons terecht voor een passend kapsel.

Scheren

Ook voor het bijhouden van uw baard bent u bij ons aan het goede adres. Onze barbiers leggen u in de watten en zorgen voor een optimale scheer of trim ervaring.